1/4

The Hive - Beeston, Nottingham

Tender Process

Stage -           In Progress

Style -        Contemporary

Footprint -              760m²

Build Cost -              £1M

Planning has been granted for ‘The Hive’ a four storey contemporary mixed use unit, consisting of fifteen apartments and four retail units. Our design has a strong vertical emphasis with pastel yellow accents reinforcing this idea.

Floor to ceiling glazing throughout takes advantage of the proposed height of the scheme maximising day-lighting across all of the apartments. 

The success of this project is in the progressive nature of our approach on a restrictive site resulting in a design that is an iconic symbol of Beeston’s regeneration. We are immensely proud of our persistence in securing planning for this project after a number of hurdles along the way.