The Hive - Beeston

Commercial - Mixed Use 

Swish gained planning for ‘The Hive’, a four storey contemporary mixed use unit, consisting of fifteen apartments and four retail units. Our design has a strong vertical emphasis with pastel yellow accents reinforcing this idea.

Floor to ceiling glazing throughout takes advantage of the proposed height of the scheme maximizing day-lighting across all of the apartments. 

The success of this project is in the progressive nature of our approach on a restrictive site resulting in a design that is an iconic symbol of Beeston’s regeneration. We are immensely proud of our persistence in securing planning for this project after a number of hurdles along the way. 

Client Review

Modern

760

N/A

In Progress

New Build

End Value

Size

Style

Stage

Type

1M

Build Cost

"We knew this would be a difficult planning application, however Swish worked with the planners and ourselves to create a great design that was approved!"